PW have been working with the Sainsbury’s to redefine their working environments across the country and devise productive office spaces. Our work focuses on engaging colleagues and helping them understand the unique and compelling brand that has served our high streets since 1869.

PW transformed Sainsbury’s head office from a regimented and formal space to a culture of openness and collaboration. We redefined the environment, moving the space away from siloed and fixed work stations to allow for hot desking and integration among employees.

The strategic design of the space has an unconscious effect of encouraging people to gather within certain areas for interaction. Although, it still provides private areas to complete work without interruption. The workspace also communicates the heritage, journey and successes of the brand through environmental graphics. Little stories about the brand are dispersed around the space, enlightening employees that might not have known them otherwise.

“Due to their pace of work and focus, PW were ultimately integral to mobilising the project on time.”

Sainsbury’s Design, Construction & Delivery Project Manager

Take a look at the collaborative office space we designed for GSK’s senior leadership team and download the latest report detailing how to transform employees into brand advocates on our Knowledge page.